Pagina de start a forumului 3rei Sud Est

Autor Mesaj

<  Off Topic  ~  Propuneri pentru forum.

Ann@
Trimis: Lun Feb 09, 2009 11:44 pm Răspunde cu citat (quote)
Cunoscător Cunoscător
Data înscrierii: 04/Dec/2008 Mesaje: 159 Locație: Bucuresti
Sal! De ce ceva vreme (o saptamana doua) am observat ca desi am optiunea de a ma loga automat nu se mai aintmpla si ca desi ma loghez toate mesajele scrise in timp ce eu sunt "plecata" apar ca citite. Plus ca nu pot sa scriu vreun mesaj decat daca ma loghez, din nou, desi o facusem cu cateva clipe in urma.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Adela
Trimis: Sâm Feb 21, 2009 2:57 pm Răspunde cu citat (quote)
Addicted to 3SE Addicted to 3SE
Data înscrierii: 22/Apr/2006 Mesaje: 17087
Lily a scris:
Da, problema se va rezolva in maxim o saptamana, trebuia sa o rezolv acum cateva zile, da' cu toate pregatirile... am mai amanat.

Inca se asteapta faza cu editarea mesajelor si inclusiv functia "stergere". S-a cam dus saptamana ta, ia vezi ce motiv mai bagi. Rolling eyes
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
3SE_LariSa_3SE
Trimis: Dum Feb 22, 2009 2:53 pm Răspunde cu citat (quote)
Începător 3se Începător 3se
Data înscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 5864 Locație: In my world...
Ms mult Lily... Hug !

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Lily
Trimis: Lun Feb 23, 2009 11:19 am Răspunde cu citat (quote)
Administrator Administrator
Data înscrierii: 02/Iun/2006 Mesaje: 4132 Locație: Printre vise, pe un colț de stea
Cu multă plăcere.

Ann@, ai această problemă și pe alte forumuri?

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Adela
Trimis: Lun Feb 23, 2009 4:55 pm Răspunde cu citat (quote)
E oarba de-a binelea una lume. Rolling eyes
Vlady
Trimis: Mar Feb 24, 2009 12:10 am Răspunde cu citat (quote)
Music Expert Music Expert
Data înscrierii: 10/Dec/2005 Mesaje: 1646 Locație: 3seFAN.net
^ cred că e mai mult ignoranță

Ultima modificare efectuată de către Vlady la Mie Feb 25, 2009 5:06 pm, modificat de 1 dată în total

3SE_LariSa_3SE
Trimis: Mar Feb 24, 2009 8:12 pm Răspunde cu citat (quote)
Adela a scris:

Adela...,

De un timp intrii pe forum numai ca sa comentezi... Straight Face ... si nu vad cu ce te-a deranjat tocmai pe tine ca Lily nu a facut acea chestie dupa ce a spus...probabil ca nu a avut timp, nu a putut atunci... Wink ...
Si nu cred ca ar mai avea rost vreun comentariu... Wink ...parerea mea Smile

Dedeea
Trimis: Mar Feb 24, 2009 8:36 pm Răspunde cu citat (quote)
Moderator Moderator
Data înscrierii: 26/Apr/2006 Mesaje: 10086 Locație: Bucuresti
Larisa, este o sectiune de propuneri si suntem intr-o tara libera, asadar toti cei care am postat sau inca postam pe forum avem acest drept de a ne exprima.

Nu cred ca intra in atributia ta sa dai raspunsuri. Lily este persoana in discutie si ma indoiesc sa aiba nevoie de avocat Wink .

Trimis: Mar Feb 24, 2009 8:51 pm Răspunde cu citat (quote)
Dedeea a scris:
Larisa, este o sectiune de propuneri si suntem intr-o tara libera, asadar toti cei care am postat sau inca postam pe forum avem acest drept de a ne exprima.

Nu cred ca intra in atributia ta sa dai raspunsuri. Lily este persoana in discutie si ma indoiesc sa aiba nevoie de avocat Wink .

Stiu...doar ca m-a deranjat putin atitudinea ei... Rolling eyes si tot ma intreb cu ce o deranjeaza pe ea chestia asta... Hee Hee
Asta a fost tot ce-am avut de spus...puteti sa spuneti tot ce mai vreti...nu-mi mai pasa... Smile
P.S. As spune mai multe dar nu vreau sa ma cert cu tine sau cu ea... Wink
Aaa...si daca chiar as mai avea ceva de spus...as face-o tot in mesajul acesta...ca sa nu-mi maresc numarul de mesaje postate, pt ca nu asta ma intereseaza... Wink Smile

Lily a scris:
Merci frumos pentru înțelegere. Kiss

Poți să spui tot ceea ce dorești, e un forum liber. Hug

Hug
Cum spuneam...daca mai am ceva de spus o fac aici...
E un forum liber doar ca...nu vreau sa primesc iar comentarii (nu spun de la cine...) ca postez doar ca sa imi maresc numarul de mesaje Wink ...

Ultima modificare efectuată de către 3SE_LariSa_3SE la Mie Feb 25, 2009 8:21 pm, modificat de 1 dată în total

Ann@
Trimis: Mar Feb 24, 2009 9:45 pm Răspunde cu citat (quote)
Cunoscător Cunoscător
Data înscrierii: 04/Dec/2008 Mesaje: 159 Locație: Bucuresti
Lily a scris:
Cu multă plăcere.

Ann@, ai această problemă și pe alte forumuri?

Nu, Lily. Este singurul forum pe care nu ma pot loga automat. In plus ca sa pot fi logata trebuie sa ma autentific de doua ori.
Lily
Trimis: Mar Feb 24, 2009 11:45 pm Răspunde cu citat (quote)
Data înscrierii: 02/Iun/2006 Mesaje: 4132 Locație: Printre vise, pe un colț de stea
Adela a scris:

Știu, nu observă modificările deja făcute. Hee Hee
Vlady a scris:
^ cred ca e mai mult ignoranta

Nu e frumos să te legi de Adela, parcă vă înțelegeați foarte bine, acum mi se pare urât s-o faci ignorantă. E un gest cam de nesi* Tongue
3SE_LariSa_3SE a scris:
Adela a scris:
Adela...,
De un timp intrii pe forum numai ca sa comentezi... Straight Face ... si nu vad cu ce te-a deranjat tocmai pe tine ca Lily nu a facut acea chestie dupa ce a spus...probabil ca nu a avut timp, nu a putut atunci... Wink ...
Si nu cred ca ar mai avea rost vreun comentariu... Wink ...parerea mea Smile

Merci frumos pentru înțelegere. Kiss
Dedeea a scris:
Larisa, este o sectiune de propuneri si suntem intr-o tara libera, asadar toti cei care am postat sau inca postam pe forum avem acest drept de a ne exprima. Nu cred ca intra in atributia ta sa dai raspunsuri. Lily este persoana in discutie si ma indoiesc sa aiba nevoie de avocat Wink .
Nu am nevoie de avocat, se știe că's foarte rea când vreau. Devil
3SE_LariSa_3SE a scris:
Stiu...doar ca m-a deranjat putin atitudinea ei... Rolling eyes si tot ma intreb cu ce o deranjeaza pe ea chestia asta... Hee Hee
Asta a fost tot ce-am avut de spus...puteti sa spuneti tot ce mai vreti...nu-mi mai pasa... Smile
P.S. As spune mai multe dar nu vreau sa ma cert cu tine sau cu ea... Wink
Aaa...si daca chiar as mai avea ceva de spus...as face-o tot in mesajul acesta...ca sa nu-mi maresc numarul de mesaje postate, pt ca nu asta ma intereseaza... Wink Smile
Poți să spui tot ceea ce dorești, e un forum liber. Hug
Ann@ a scris:
Lily a scris:
Cu multă plăcere.Ann@, ai această problemă și pe alte forumuri?
Nu, Lily. Este singurul forum pe care nu ma pot loga automat. In plus ca sa pot fi logata trebuie sa ma autentific de doua ori.
1. Nu da log out după ce termini de scris pe forum 2. Nu trebuie să cureți cookies 3. Nu intra de pe I.E. 4. La setările browserului nu lăsa să se curețe automat cookies la închidere. 5. Îți recomand să nu folosești logarea automată, e mai ușor de furat parola.

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Vlady
Trimis: Mie Feb 25, 2009 5:04 pm Răspunde cu citat (quote)
Lilz, daca ai fi activat rahatul ala de functie ce permite editarea mesajelor ti-as fi scris cu diacritice, "să ințelege și tu".

Știu că acum este activă, dar la momentul respectiv nu era..

Lily
Trimis: Mie Feb 25, 2009 5:20 pm Răspunde cu citat (quote)
1. Vorbeşte frumos, nu suntem la piaţă
2. Era activată funcţia de editare a mesajelor.

Adela
Trimis: Vin Mar 06, 2009 2:42 pm Răspunde cu citat (quote)
Ma, nu stiu de ce va certati. Eu nu mai am timp de atitudini din astea.
Lily, nu stiu daca ai activat functiile de modificare sau de stergere, mie nu-mi apar. Poate sunt activate noaptea sau in perioadele cand nu intru.
Cand o sa apara o sa sterg absolut toate mesajele mele de aici. De aia astept cu nerabdare sa observ acea functie.
O nemultumire a mea este cea ca primesc din nou notificari pe mail cu raspunsuri de pe forum. Te-as ruga, daca esti amabila, sa rezolvi acest lucru.
In alta ordine de idei, nu stiu cine e ignoranta aici atata timp cat nu stii nici sa citesti corect romaneste si nici sa intelegi ce a vrut sa spuna Vlady.

O zi buna. Si pace tuturor! Angel

Later edit: acum am observat-o pe cea de "modificare". la cea de stergere pot spera?
Dory
Trimis: Dum Mar 08, 2009 8:00 pm Răspunde cu citat (quote)
Moderator Moderator
Data înscrierii: 03/Dec/2007 Mesaje: 2618 Locație: Alaturi de ingeri...
^stiu ca nu ar trebui sa ma bag,insa treaba cu notificarile o poti rezolva si singura!uite de aici:

pace si tie!!! Hug Hug

Vlady
Trimis: Dum Mar 08, 2009 9:00 pm Răspunde cu citat (quote)
ete' Adela, moderatorii pot sterge mesajele... ne punem o pila la un moderator, ceva?

Adela
Trimis: Lun Mar 09, 2009 11:08 pm Răspunde cu citat (quote)
Dory a scris:
^stiu ca nu ar trebui sa ma bag,insa treaba cu notificarile o poti rezolva si singura!uite de aici:

pace si tie!!! Hug Hug

Ca sa opresti urmarirea subiectului, trebuie sa marchezi inainte ca vrei sa-l urmaresti. Iar eu nu simt nevoia sa aflu cu ce se ocupa unii. Dânggg! Pig

@Vlady: Da, pe mine m-a ajutat un moderator sa sterg ceva. Poate ma ajuta si in privinta mesajelor. Dar gata, nu mai postez... ca sa nu am ce sterge dupa aia. Laughing
Dedeea
Trimis: Lun Mar 09, 2009 11:20 pm Răspunde cu citat (quote)
Moderator Moderator
Data înscrierii: 26/Apr/2006 Mesaje: 10086 Locație: Bucuresti
Gresit Vlady, nici noi nu putem sterge mesaje, decat edita Laughing. Este o problema care se pare ca nu depinde doar de Lily.

Trimis: Mar Mar 10, 2009 1:42 am Răspunde cu citat (quote)
Adela a scris:

Cand o sa apara o sa sterg absolut toate mesajele mele de aici. De aia astept cu nerabdare sa observ acea functie.
O nemultumire a mea este cea ca primesc din nou notificari pe mail cu raspunsuri de pe forum. Te-as ruga, daca esti amabila, sa rezolvi acest lucru.
In alta ordine de idei, nu stiu cine e ignoranta aici atata timp cat nu stii nici sa citesti corect romaneste si nici sa intelegi ce a vrut sa spuna Vlady.
Later edit: acum am observat-o pe cea de "modificare". la cea de stergere pot spera?

NICIODATĂ! Nu intenţionez să activez această funcţie pentru utilizatori, nu am chef ca orice apucat să se apuce să-şi şteargă toate mesajele la primu' motiv de supărare. Nu pentru că aş ţine morţiş să fie multe mesaje, ci pentru că s-ar pierde şirul discuţiilor dispărând mesajele unor utilizatori mai supărăcioşi. Am eliminat şi posibilitatea de editare a mesajelor după mai mult de zece ore, din acelaşi motiv.
Ţi-a explicat foarte frumos Dory cum poţi să scapi de acele notificări, însă dacă voi avea timp, am să te ajut în această privinţă.
Adela a scris:

In alta ordine de idei, nu stiu cine e ignoranta aici atata timp cat nu stii nici sa citesti corect romaneste si nici sa intelegi ce a vrut sa spuna Vlady
Întodeauna înţeleg ceea ce vreau să înţeleg. Iar dacă am ocazia de a râde puţin pe seama unei persoane mai puţin... de ce n-aş face-o?! Kiss

Adela
Trimis: Vin Mar 20, 2009 10:05 pm Răspunde cu citat (quote)
Blushing Pastreaza-ti remarcile, draga mea!
Nu stralucesti de inteligenta. Hee Hee
Au revoir!
Lily
Trimis: Dum Apr 05, 2009 10:16 pm Răspunde cu citat (quote)
Eh şi dacă nu mi le păstrez ce o să-mi faci? Blushing
Ba strălucesc, da' eşti geloasă, nu vrei să recunoşti. Hee Hee
Drum bun, cale bătută! Wave

[M.L.V.]
Trimis: Lun Iul 26, 2010 3:29 am Răspunde cu citat (quote)
Music Knower Music Knower
Data înscrierii: 23/Iun/2005 Mesaje: 777 Locație: [BRASOV]
Vlady a scris:
sa fim seriosi.. sansele forumului 3SE de a fi ce a fost candva sunt minime..

adevarat
Lily a scris:
t;Lily"]Nici nu vrem sa fie cum a fost, vrem sa fie mai bun.

Laughing buna gluma.buna.pana la urma si glumele proaste sunt tot glume.proaste cum sunt.da sunt glume

Trimis: Dum Aug 15, 2010 4:16 pm Răspunde cu citat (quote)
Forumul merge ok ţinând cont de circumstanţe. Pe site-ul de la semnătura ta nu s-a mai scris din 2009. Hee Hee

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:  

Ora este GMT + 2 ore
Pagina 22 din 22
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 20, 21, 22
Crează un subiect nou

Mergi direct la:  

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum